Tid kvar

2024-04-17 18:00

PARTNERS
Köp biljett

Evenemangsinfo

Gyllene Hjulet är branschtävlingen för alla verksamma inom intresse- & upplevelsebaserad kommunikation. Gyllene Hjulet uppmärksammar och hyllar företag och organisationer som på ett kreativt sätt nyttjat intresse- och upplevelsebaserad kommunikation för att skapa effekt. Sveriges bästa projekt inom event, expo och sponsring hyllas och prisas i 15 olika kategorier under en prisutdelning inramad med mingel, mat och underhållning.Gyllene Hjulet är branschtävlingen för alla verksamma inom intresse- & upplevelsebaserad kommunikation. Gyllene Hjulet uppmärksammar och hyllar företag och organisationer som på ett kreativt sätt nyttjat intresse- och upplevelsebaserad kommunikation för att skapa effekt. Sveriges bästa projekt inom event, expo och sponsring hyllas och prisas i 15 olika kategorier under en prisutdelning inramad med mingel, mat och underhållning.

Plats

17 april 2024 | 18.00-sent | Münchenbryggeriet

Münchenbryggeriet är ett karaktäristiskt inslag i Stockholms stadsbild, centralt beläget på Södermalm i Stockholm med en fantastisk utsikt över Riddarfjärden, Stadshuset och Gamla Stan. Samtidigt är det ett uppskattat minnesmärke över en svunnen industriepok. Här tillverkades öl i över hundra år - en tradition man återupptagit med ett microbryggeri med produktion av ekologiska hantverksöl.

Biljettyper

Entrébiljett

I biljetten ingår välkomstdrink, trerättersmiddag, 2 öl/vin/alkoholfritt per biljett samt mingel, prisutdelning, underhållning och efterfest

Ordinarie: 3 300 SEK ex moms
Medlem: 2 995 SEK ex moms

Entrébiljett 12-pack

Vid köp av 12 biljetter erbjuds ni, förutom det som ingår i biljetten, dessutom en rabatt samt ett eget bord vid middagen.

Ordinariepris: 35 945 SEK ex moms
Medlempris: 32 945 SEK ex moms