Köp biljett

Evenemangsinfo

Gyllene Hjulet är branschtävlingen för alla verksamma inom intresse- & upplevelsebaserad kommunikation. Gyllene Hjulet uppmärksammar och hyllar företag och organisationer som på ett kreativt sätt nyttjat intresse- och upplevelsebaserad kommunikation för att skapa effekt. Sveriges bästa projekt inom event, expo och sponsring hyllas och prisas i 16 olika kategorier under en prisutdelning inramad med mingel, mat och underhållning.

Plats

Münchenbryggeriet är ett karaktäristiskt inslag i Stockholms stadsbild, centralt beläget på Södermalm i Stockholm med en fantastisk utsikt över Riddarfjärden, Stadshuset och Gamla Stan. Samtidigt är det ett uppskattat minnesmärke över en svunnen industriepok. Här tillverkades öl i över hundra år - en tradition man återupptagit med ett microbryggeri med produktion av ekologiska hantverksöl.

Resa

För våra långväga gäster erbjuder vår hållbarhetspartner SJ rabatt för resa till och från Stockholm för detta ändamål. kontakta cecilia@ses.se för rabattkod.

Övernatta

För våra långväga gäster eller för dig som kanske vill köra en härlig staycation i samband med Gyllene Hjulet erbjuder vi bra priser på närliggande hotell. Kontakta cecilia@ses.se för vidare information.

Biljettyper

Entrébiljett

I biljetten ingår välkomstdrink, trerätters middag, 3 öl/vin/alkoholfritt samt mingel, prisutdelning och underhållning

Ordinarie: 2 995 SEK ex moms
Medlem: 2 795 SEK ex moms

Entrébiljett 12-pack

Vid köp av 12 biljetter erbjuds ni, förutom det som ingår i biljetten, dessutom en rabatt samt ett eget bord vid middagen.

Ordinariepris: 32 995 SEK ex moms
Medlempris: 29 995 SEK ex moms